Onze diensten

Tegelplafonds

 0472 29 00 28
Gyprocwerken Kris

Tegelplafonds

Vooral voor winkels, kmo's en bedrijven plaatsen wij heel vaak tegelplafonds in Balen en omgeving. Deze hebben ten opzichte van een vals plafond in gyproc de bereikbaarheid van de open ruimte als grote voordeel. Klop gerust bij Gyprocwerken Kris aan, zodat wij er u alles over kunnen vertellen.

Punctualiteit, een perfecte afwerking, stiptheid en betrouwbaarheid zijn waarden die Kris hoog in het vaandel draagt en dus ook elke dag opnieuw in zijn werk in de praktijk brengt.

Gratis offerte Contacteer ons
Keuze

Kleur en afwerking naar keuze

De naam zegt het al: dit type plafond bestaat uit tegels in een licht materiaal die in een metalen structuur worden geplaatst. Eerst bevestigen we de draagstructuur, daarna wordt elke plafondtegel erin opgehangen. Om een optimale kwaliteit te garanderen, werken we met de materialen van Rockfon.

Het metalen frame wordt voorgelakt in een basiskleur, maar kan ook in de RAL-kleur van jouw wensen worden geleverd. Ook de plafondtegel zelf kan worden afgewerkt zodat hij perfect in uw interieur past. Kleur, afwerking, materiaal, afmeting, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies en een offerte op maat. Gyprocwerken Kris uit Balen helpt u in een mum van tijd verder. Gipsplaten plaatsen behoort eveneens tot onze mogelijkheden.

Contacteer ons nu