Onze diensten

MDF Afkastingen

 0472 29 00 28
MDF

Afkastingen in MDF

Naast het plaatsen van gyprocwerken behoort ook het aanbrengen van MDF-omkastingen in de regio Kempen tot de mogelijkheden van Gyprocwerken Kris. Bij alle werkzaamheden staan kwaliteit, nauwkeurigheid en deskundigheid voorop. Kris zet met plezier zijn opgedane ervaring in voor het welslagen van uw project.

Punctualiteit, een perfecte afwerking, stiptheid en betrouwbaarheid zijn waarden die Kris hoog in het vaandel draagt en dus ook elke dag opnieuw in zijn werk in de praktijk brengt.

Gratis offerte Contacteer ons
Perfectie

Perfecte en mooie afwerking

Kris is gespecialiseerd in het afkasten van technische leidingen, zoals zichtbare waterafvoeren, verluchtingsbuizen, radiatorkasten, leidingkokers, elektriciteitskasten en gasmeters en eventueel rond toiletten. Deze afwerking gebeurt met MDF-platen, een duurzaam materiaal dat nadien kan gelakt worden in de kleur van uw voorkeur. Ook kan u bij Kris terecht voor een naadloze afwerking van saniblocs, toezichtluiken en kastjes in MDF. U kunt altijd zeker zijn van een esthetische en kwalitatieve oplossing. Mooi én stevig!

Meer info over de werkwijze?

Heeft u plannen voor MDF-afkastingen, maar weet u niet goed hoe daaraan te beginnen? Doe dan een beroep op Gyprocwerken Kris. Op zoek naar meer advies of een vrijblijvende offerte? Neem vandaag nog contact op!

Contacteer ons nu