Gyprocwerken

Als u kiest voor Gyprocwerken Kris voor uw woning of bedrijfspand in de Kempen, bent u zeker van kwaliteit. En dat zowel op vlak van de materialen als op het gebied van de plaatsing. Gyprocwerken Kris staat voor kwaliteit. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat.

Punctualiteit, een perfecte afwerking, stiptheid en betrouwbaarheid zijn waarden die Kris hoog in het vaandel draagt en dus ook elke dag opnieuw in zijn werk in de praktijk brengt.

Gratis offerte Contacteer ons

Wanden en plafond voor nieuwbouw of renovatie

Gyproc is een veelzijdig materiaal. Het is een een ideale oplossing voor het inrichten van zolders en andere kamers. Valse wanden en plafonds worden in een mum van tijd tot stand gebracht. En dit bij zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovaties. Indien gewenst kan Kris isolatie voorzien bij uw Gyprocwerken

Gyproc is echter niet alleen interessant voor het afwerken of plaatsen van muren en plafonds. Het is ook een prima materiaal voor het omkasten van ramen. Het resultaat: een strakke afwerking die probleemloos de tand des tijds zal doorstaan. Bij alles wat hij doet, zorgt Kris voor een schilderklare oplevering van de gyprocwerken. U hoeft dus bijna niks meer te doen.

Meer info over de werkwijze of prijs van Gyprocwerken?

Of u heeft een plaatsing op het oog en wenst deze spoedig te laten realiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Gyprocwerken Kris. Wij bekijken samen uw wensen en u ontvangt een offerte op maat van uw project.

Contacteer ons nu